| Msn de konuş | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Msn de konuş Ptsi Eyl. 01, 2008 4:23 pm | |
| Selam Melam Kelam Felam Ondan Bundan Birazda şundan Üff Yeter Eee naber ? Sanane İyiyiz Ya sen Merhaba Ben (adınız) Resmim nasıl? ben kaçar bb! Süper! İyi deil Yorulmuşum Taşındık Yürü git kimsin ya sen ? Annem çağrıyo Düğüne gidiyoz ben kaçar Cam açsana Yemek yiycem bb Babam kızıyo baysss hadi iyi eğlenceler Afiyet olsun byysss
İSTEDİĞİNİZ KADAR KELİME KULLANIP KARŞIDAKİNİN VE SENİN KONUŞMALARINI YAZABİLİRSİN İİ eğlenceler | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Msn de konuş Ptsi Ekim 06, 2008 1:58 pm | |
| ben başliyim 2 kişi konuştura bilirsiniz
naber ?
sanane !!
ben nur
ben sibel
yemek yicem baysss
afiyet olsun byyyssss | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Msn de konuş Ptsi Ekim 06, 2008 2:10 pm | |
| | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Msn de konuş Perş. Ekim 09, 2008 2:41 pm | |
| Resmim nasıl? Süper ! Cam açsana Babam kızıyo bysss | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Msn de konuş Perş. Ekim 09, 2008 5:23 pm | |
| hadi bakam neye işe hangisine | |
|
| |
king_of_the_rock xXx CoXx Tatlı Yeni Üye xXx
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 31 Nerden : California Emmadan Başka? : Trabzonspor Lakap : Kantarcı :) EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 22/05/09
| Konu: Geri: Msn de konuş Cuma Mayıs 22, 2009 10:36 pm | |
| -Selam sen kimsin? -Ben senin baban Hüsamettin'in en yakın dostuyum. -Benim babamın adı Hüsamettin değil ki Hüseyin. -Sizin soyadınız Necmettingiller değil mi? -Hayır,Baklagiller -Eh iyi o zaman bana oradan bir kilo kurufasulye ver -Benle dalga mı geçiyon sen ya!!?Sana buradan bir elmagil veririm;aklın hayalin durur. -Çocuğum niye beni yanlış anlıyorsun ki!! Ben senin babanın arkadaşıyım ayıp oluyor kuzum -Senin kafana benim kadar kuzu düşsün he mi?!! -Oha vinç düşseydi keşke kafamı yardın be hırbo -Ya abi bir bas git ya seninle mi uğraşacam!! (ban) Bandan sonra -Sen beni banladın bende seni balabana(bana bandan esinlenme ) kadar banlayacam xD | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Msn de konuş C.tesi Mayıs 23, 2009 9:01 am | |
| sağol tatlım Selam adın nedir? - Aysun şekerim - Seni sevmedim | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: Msn de konuş C.tesi Mayıs 23, 2009 3:40 pm | |
| Engin Reis Nasilsin? xD ii sen nasil sin? sen iyiysen muhammet reis nasil engin reis? o da iyi muhammet iyiyse sen nasilsin engin reis? seni dövebilecek kadar iyiyim!! hih :S Bu konuşma gerçektir | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| |
| |
emm[a]rzu xXx CoXx Tatlı Yeni Üye xXx
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 30 Nerden : istanbul'b.çkmece Emmadan Başka? : Kristen Stewart Lakap : Çilek-neden bilmiorum- EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 20/06/09
| |
| |
EmmaWatson xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 29 Nerden : Kastamonu Emmadan Başka? : Beren Saat Emma Kadar Olmasada Lakap : Brk EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Msn de konuş Paz Tem. 26, 2009 7:13 am | |
| Slm emmy Slm nbr cnm iyi canım senden iyi seni çok seviyorum bndee ya az sonrada film çekimi vr izlemeye gelir misin tabi seni 6 da alırım tmm hadi bye seviyorum seni bende muckk hadi bye | |
|
| |
| Msn de konuş | |
|