| istek forum! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: istek forum! Paz Ağus. 31, 2008 8:07 pm | |
| 50 msjı olan herkese(isteyene) istek forum açıyorum! Kimli olucak: ne renk olcak: logoyu ben bi yapayım senmi?: bunu doldurun ve buraya koyun be hemen yaparım sitenin adminide ben değil siteyi isteyen üye olucak ilk olarak o üyeyi admin yapıcam o üyede beni adminliğimden alıcak | |
|
| |
YoshZelick Co-Admin
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 31 Nerden : Çanakkale Emmadan Başka? : Yoshy Lakap : yoshy-zelck EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: istek forum! Ptsi Eyl. 01, 2008 1:18 pm | |
| çok güzel kendimize ait sitemi yapıcaksınız!! süperbi haber bu ama şimdiliik istemiyoyum daha sonra olabilir | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: istek forum! Ptsi Eyl. 01, 2008 2:36 pm | |
| | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: istek forum! Ptsi Eyl. 01, 2008 4:07 pm | |
| teşekkürler! ama bazı pek tanın mayan ünlüler için site kurdurmak istiyorsanız birkaç resim koysanız iyi olur | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: istek forum! Ptsi Eyl. 01, 2008 4:08 pm | |
| | |
|
| |
YoshZelick Co-Admin
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 31 Nerden : Çanakkale Emmadan Başka? : Yoshy Lakap : yoshy-zelck EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: istek forum! Salı Eyl. 02, 2008 7:03 pm | |
| tamam istediğim zaman resimde yollarım | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: istek forum! Paz Eyl. 07, 2008 5:30 pm | |
| yha bn 50 msjj yapana kdr:( | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: istek forum! Ptsi Ekim 06, 2008 1:17 pm | |
| yapmışsın zaten geçmişş biLee xD | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: istek forum! Ptsi Ekim 06, 2008 1:32 pm | |
| eftt ama suuann pek dusunmuomm | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: istek forum! Perş. Ekim 09, 2008 5:31 pm | |
| bende düşünmüyorum ama zaten msn em üzerine 1 tane açılmış daha açılmaz sanıyorum ve düşünmüyorum | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: istek forum! Perş. Ekim 09, 2008 5:32 pm | |
| | |
|
| |
---AvRiL--- xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nerden : istanbul Emmadan Başka? : aşşkımmm avrill Lakap : HayLeY EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: istek forum! Çarş. Ekim 15, 2008 3:34 pm | |
| | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: istek forum! Çarş. Ekim 15, 2008 3:40 pm | |
| bndde tm olarak bişlmiorm biiliormda nasl anlatcm sana | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: istek forum! Salı Mayıs 05, 2009 4:06 pm | |
| YA BOŞ MESAJ ATMAYIN LÜTFEN ADMİNİMİZ BÜYÜK BİR ZAMANLA SİTEYE GİREMİYOR! SADECE İSTEK FORUMLARINIZI YOLLAYIN!!! | |
|
| |
| istek forum! | |
|