web cam açarmısın? açamam çıplağım - web cam açarmısın? açamam camı kırdım - web cam açarmısın? açamam elektrik kesik - web cam açarmısın? açamam tuvaletteyim - web cam açarmısın? açamam müsait deqilim - web cam açarmısın? açamam annem kızıyo - web cam açarmısın? açamam uyuyorum - web cam açarmısın? açamam beni görürsen kusarsın - web cam açarmısın? saat 12 yi geçmedi - web cam açarmısın? açamam sevqilim kıskanır.....................................
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: web cam açmama bahaneleri Ptsi Eyl. 01, 2008 10:50 am
ama bazıları saçma geldi bana
Ne$l! xXx CoXx Tatlı Gelişen Üye xXx
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 31 Nerden : ankara Emmadan Başka? : Cemomm Lakap : Cemre-J! K!Z N£SL!H@N EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! Kayıt tarihi : 04/09/08
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: web cam açmama bahaneleri Ptsi Ekim 06, 2008 1:51 pm
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
Konu: Geri: web cam açmama bahaneleri Ptsi Ekim 06, 2008 1:57 pm
bncede bazıları sacma suanda uyuyorm cok sacmaa
- Ch!qLeT - Co-Admin
açamam elektrik kesik - web cam açarmısın? açamam tuvaletteyim - web cam açarmısın? açamam müsait deqilim
Saçma ötesi gbi bşy ...
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
Konu: Geri: web cam açmama bahaneleri C.tesi Ocak 31, 2009 5:56 pm
eedd
ShadowZ xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 28 Nerden : Emma'nN hayata baLandıı her YerdeN Emmadan Başka? : Yok arkaDsmmm Lakap : Mr. Watson EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 18/06/09