| İstekleriniz! | |
|
+6hepsi_gülçin - Ch!qLeT - YoshZelick ¯`°•ۜ buse EmmyHll 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: İstekleriniz! Perş. Ekim 09, 2008 5:59 pm | |
| Ben siteden çıkıyorum sen admine ulaşmaya çalış !! | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: İstekleriniz! Perş. Ekim 09, 2008 6:02 pm | |
| | |
|
| |
---AvRiL--- xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nerden : istanbul Emmadan Başka? : aşşkımmm avrill Lakap : HayLeY EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: İstekleriniz! C.tesi Ekim 18, 2008 8:11 pm | |
| emerenin ban yemessini istiyorum | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: İstekleriniz! C.tesi Ekim 18, 2008 8:23 pm | |
| bnde katılıyrm yarenin fikrine | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: İstekleriniz! Paz Kas. 16, 2008 7:46 pm | |
| büşra ve deniz şuan konuştuğunuz konuyu şikayetlere açmanız lazımdı eğer site içerisinde bir daha böyle bir tartışma olursa hanginiz haklı olursa olsun ikinizde 1 uyarı alacaksınız! buna göre dikkat edin büşra sende dikkat et boş mesaj atmamaya çalış çünkü bu hafta modluk için deneniyorsun eğer yanlışın olursa mod olamazsın sen bölümün her telden bu yüzden oradaki yanlışları düzeltebilirsin.deniz sende eğer 2 uyarı alırsan modluğun gider bu yüzden her ikinizde dikkatli olun herkonuda özelliklede tartışmamaya dikkat edin eğer aranızda birşey olursa forum içerisinde tartışarak forumu kirletmeyin bana ö.m atın... | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: İstekleriniz! Paz Kas. 16, 2008 7:55 pm | |
| | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: İstekleriniz! Ptsi Kas. 24, 2008 2:11 pm | |
| tamam özür dilerim ama çok fazla boş mesaj atııgndan dedim sadece | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: İstekleriniz! Paz Kas. 30, 2008 5:33 pm | |
| tmm ltfen sityi kirletmeyelm.... | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz! Paz Mayıs 31, 2009 7:52 pm | |
| | |
|
| |
SéwimLi xXx CoXx Tatlı Yeni Üye xXx
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 28 Nerden : éwdén Emmadan Başka? : PeLin Karahan Lakap : BeyzosH - Beyzi EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/05/09
| Konu: Geri: İstekleriniz! Paz Mayıs 31, 2009 7:59 pm | |
| ya bence DEniz (~ Ch!qLeT ~) 'in yaptığı logo süper o olsun logo | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| |
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: İstekleriniz! Ptsi Haz. 01, 2009 9:54 am | |
| Logoyu görmedim ama güzel yaptığına eminim | |
|
| |
| İstekleriniz! | |
|