| Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
YoshZelick Co-Admin
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 31 Nerden : Çanakkale Emmadan Başka? : Yoshy Lakap : yoshy-zelck EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) Paz Ağus. 31, 2008 1:26 pm | |
| Aslında sana bunu okumaman gerektiğini taa başlığı yazarken söyledim ama beni dinlemiyorsun bak... hala devam ediyorsun okumaya, galiba birşeyler öğrenebileceğini sanıyorsun fakat HAVANI alırsın. Çünkü bu yazıda işine yarar bir şey yok.Tekrar tekrar etmeme rağmen hala okuyorsun!
Büyük ihtimalle sorunlu bir insan olmalısın sen, insanların okumaması için bir yazı var burada ve sen buna aldırmadan okuyorsun. Bu işten ne zevk aldığını sorabilir miyim sana? Çok Merak ediyorum, başka işin yok mu senin?İlla küfür mü edim. Okuma bu yazıyı . Bak hala okuyor, Allahım ya. Vakit varken şunu okumayı bırak işine gücüne bak. Burada hayatını değiştirecek bişey mi arıyorsun? Okumaya devam ederek beni sinirlendirdiğinin farkında mısın? Okumasana yaw.
Yok yok sen adam olmazsın. Hiç aile terbiyesi almamış ki. İnsana bi kere laf söylenir ...Okuma dediysek okuma işte Tabi sallayan kim? Bu yazıda hiçbi şey yok vakit kaybı valla benden söylemesi . Yeter yaw okuma işte. İşine gücüne git. Başka bloglara, sitelere git gez dolaş hayatını yaşa ya.. Üff sıkıldım ha.. Ne bekliyorsun hala bu anlamsız yazıdan? Mesaj vermemi mi bekliyorsun?
İyi hadi kazandın... Artık sıkıldım çünkü.... İşte mesajın: “Sigara sağlığa zararlıdır...” Umarım başın göğe ermiştir.
Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir.
Yaaaa…Öylemiymiş... | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) Paz Ağus. 31, 2008 1:55 pm | |
| çok sinir bozcu | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) Ptsi Eyl. 01, 2008 10:51 am | |
| gerçekten çok komik geldi bana saoL | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) Ptsi Eyl. 01, 2008 12:00 pm | |
| sinir bozucu ama komik | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) Ptsi Eyl. 01, 2008 12:12 pm | |
| | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) C.tesi Eyl. 27, 2008 1:33 pm | |
| | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) Cuma Nis. 03, 2009 11:28 pm | |
| Sayfayı açar açmaz metnin sadece sonunu okudum ve fazla zaman kaybı yaşamadım.Ama herkes benim gibi şanslı olamayabilir Böyle yazılar da her zaman beni eğlendirmiştir.Yine böyle bir yazı okuttuğun için sana teşekkür ediyorum YoshZelick (Keşke adını bilseydim ) | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) C.tesi Nis. 04, 2009 11:15 am | |
| adı Zeliha cnm .. ve haklısın | |
|
| |
ShadowZ xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 28 Nerden : Emma'nN hayata baLandıı her YerdeN Emmadan Başka? : Yok arkaDsmmm Lakap : Mr. Watson EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) Cuma Haz. 19, 2009 11:55 am | |
| bende aynen actım en basta 2 satır okudum biraz güldüm sonrra sonunu okudum ... | |
|
| |
| Bu Yazıyı okuma (ama okuycan biliyorum) | |
|