| Moderatör Alımları! | |
|
+4YoshZelick buse ¯`°•ۜ EmmyHll 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Çarş. Ekim 01, 2008 6:35 pm | |
| | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Ptsi Ekim 06, 2008 1:15 pm | |
| tamamlamışsın zaten başvurunu yap bence site istatistiklerinden herşeyi öğrene bilirsin | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Ptsi Ekim 06, 2008 1:27 pm | |
| | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Perş. Ekim 09, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Perş. Ekim 09, 2008 5:05 pm | |
| bn mod adayı olmak istiorm
adım:büşra yasım :14 modluk yaptmı:25tane yerdee com sitelerndedee | |
|
| |
ZeaveaL xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Nerden : evden xd Emmadan Başka? : gülçin ergül,avril lavigne,sagopa kajmer Lakap : şirine EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! C.tesi Ekim 25, 2008 9:39 am | |
| Adınız:simge Seviyeniz:gelişen üye Msj Sayınız!:30-40 arası Günde ortalama online oluşunuz!:5-6,3-4 değişiyo açıkcası En iyi Yollayıcılar listesinde kaçıncı soıradasınız:bilmiyorum hiç bakmadım Mod olmayı isteme sebebiniz:siteyi daha da büyüteceğime inandığım,siteye faydalı olmak için istiyorum Daha önce Hiç Sitede Mod Oldunuzmu?:şöyle diyim üye olduğum her sitenin genelinde rütbem var adminlğimde çok var Şuan Herhangi Bir Sitede Mod musunuz:evet paralı sitede modum şuan ama başka bir sürü yerde de modum Hangi Rütbeleri oldunuz(Admin-mod VS.):hepsini oldum şahsen çalışarak büyük sitelerde adminliğim var yani Ne sitesinde Modsunuz(veya moddunuz!):flummalar da,bu tür sitelerde,smf123 lerde ,paralı sitelerde
Kapasitem fazla diye düşündüğüm için aday oldum 50 mesajım olmasa bile | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! C.tesi Ekim 25, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! C.tesi Kas. 15, 2008 5:50 pm | |
| Zeaveal ve RocKq!RL 1 ila 2 haftalığına deneme mod olmuşlardır!. üstlerinde deneme mod yazmayacaktır tüm bu rütbelere sahip olacaklar fakat üstlerinde mod. yazmayacak RocKq!RL Hertelden Zeaveal Emmawatson dan sorumludur | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Paz Kas. 16, 2008 3:13 pm | |
| | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Cuma Şub. 13, 2009 3:35 pm | |
| | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Cuma Şub. 27, 2009 2:45 pm | |
| | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! Salı Mayıs 05, 2009 3:54 pm | |
| Zeaveal adlı üyemiz siteye uğramıyor... O yüzden mod. olmayı hak etmiyor da.. | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları! C.tesi Mayıs 16, 2009 9:07 pm | |
| | |
|
| |
| Moderatör Alımları! | |
|