| kanki aranıyor topiği | |
|
+3RocKq!RL YoshZelick EmmyHll 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: kanki aranıyor topiği C.tesi Ağus. 30, 2008 6:50 pm | |
| burada ardaş aradınızı iletebilirsiniz | |
|
| |
YoshZelick Co-Admin
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 31 Nerden : Çanakkale Emmadan Başka? : Yoshy Lakap : yoshy-zelck EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği C.tesi Ağus. 30, 2008 7:23 pm | |
| ben arıyorum bu sitede tek tanıdım hilal var | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Paz Ağus. 31, 2008 2:13 pm | |
| tamam canım seninle arkadaş olmak isteyen çıkacaktır eminim | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Cuma Ekim 10, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Paz Kas. 16, 2008 11:08 am | |
| bende seninle olmak isterim canım | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Paz Kas. 16, 2008 3:21 pm | |
| | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Çarş. Mayıs 20, 2009 1:25 pm | |
| ee başka isteyen yokmu :S | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Perş. Mayıs 21, 2009 9:20 pm | |
| Ben de bir kanki istiyorum ama bazı şartlarım var.Sırma kaşlı,badem gözlü,al yanaklı biri olsun.Sohbeti bir hoş olsun;içimdeki psikopatı harekete geçirebilecek düzeyde bir sohbeti olması yeterlidir.Başka isteklerim de var ama şimdi aklıma gelmiyor.Şimdilik bu yazdıklarım yeterli xD (Arkadaşlar manavdan karpuz,kavun vs. mi seçiyon diyen olacak ama bunlar da benim prensiplerim ) | | | | | | | | | | | | | | (Sakın ciddiye almayın esprisine söyledim.Ha sakın ola ki benim çok zekasız biri olduğumu düşünmeyesiniz xD Uluslararası kazandığım ödüller var.O kadar düşük seviye espri yaptığıma bakmayın.Bende iyi malzeme var ) | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Paz Mayıs 31, 2009 7:50 pm | |
| Kanky Aranmıyor!! Ben kankan olurum ünal | |
|
| |
SéwimLi xXx CoXx Tatlı Yeni Üye xXx
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 28 Nerden : éwdén Emmadan Başka? : PeLin Karahan Lakap : BeyzosH - Beyzi EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/05/09
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Paz Mayıs 31, 2009 8:04 pm | |
| deniz chşiklet bn snle olurumm | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Ptsi Haz. 01, 2009 9:58 am | |
| Deniz seninle seve seve kanki olurum ama bir şartım var.Hiç msn açmıyon be kuzum!Biraz daha fazla msn aç da konuşalım xD Ama şimdi sınav haftası falan olduğu için fazla takmıyorum fakat;ileride günde yarım saat bile olsa konuşmak istiyorum.Herkes kendine iyi baksın.Hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.Sağlıcakla kalın Kriz hepinizi teğet geçsin | |
|
| |
EmmaWatson xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 29 Nerden : Kastamonu Emmadan Başka? : Beren Saat Emma Kadar Olmasada Lakap : Brk EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: kanki aranıyor topiği Paz Tem. 26, 2009 7:37 am | |
| Benim bu forumda tanıdığım yok Ama arkadaş olmak isteyene açığım | |
|
| |
| kanki aranıyor topiği | |
|