- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: - SON BAŞLIĞIM - Cuma Haz. 10, 2011 7:57 am | |
| Arkadaşlar yeniden selam. Taa 2009'dan falan beri kalan yazılar var. Okudugumda gülme krizi geçirdim. Ciddiyim yani. Ben de "q" yla yazmama biraz şeyettim ve kendimden iğrendim. Buna çoğu kişinin yazmayacağını ve görmeyeceğini biliyorum ama olsun. Maksat yazmak asdfgds Bu arada Büşra,bunları görmiyceksin ama senden özür dilerim. O kadar BOŞ MSJ ATMAA ! yazmısımki,Hilal deli mi ya beni banlamamış falan dedim. Cidden özür dilerim sizden. Neyse bu benim son başlığım olucak. Artık sık sık girmiyorum ne de olsa. Hepimiz (çoğumuz) ergen olmuşuzdur yani. 5. sınıfta bebe gibi yazdıgım seyler var. Neyse hepinizi öptüüüüm kucaaak gülücüükgaalp. Hepinize iyi seneleer. (: | |
|
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: - SON BAŞLIĞIM - Ptsi Haz. 20, 2011 4:39 pm | |
| 1 sene falan olmuştur siteye girmeyeli,, büyüdük artık yani uğraşamam artık forumla sanada iyi tatiller cnm bu arada | |
|