EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Moderatör,Co-Admin,Admin ve Diğer üyeler Çarş. Mayıs 20, 2009 12:43 pm | |
| Foruma uzun zamandır girmiyordum bu yüzden forum çok boş mesajlarla dolmuş bu sebepten dolayı modlara,admine,co-admine vede bazı üyelere değişik görevler düşecek!
EmmyHll(BEN):Sitenin görünümünü değiştirmek+Konuları temizlemek hepsi_gülçin:gereksiz konuları taşımak+Mesajları EDİT lemek Missy●:Siteye en AZ 5 üye getirmek + Konuları düzenlemek(yani yanlış yerdeki konuları taşımak) YoshZelick:Editör Olduğu için dergi için bilgi,resim,veri toplamak+Greksiz mesajları EDİT lemek ZeaveaL:Siteye üye getirmek(ne kadar getirebilirsen)+Konu açarak paylaşım yapmak unal_emma:Siteye üye getirmek(ne kadar getirebilirsen)+Konu açarak paylaşım yapmak
burada mod vs. olmayan kişilerde var fakat siteye paylaşım yaptıkları için onlarda görevli bu kişiler onlara verilen görevleri yerine getirmeliler getirmezlerse herhangi bir ceza almayaklardır fakat yaparlarsa rep ile ödüllendirileceklerdir! | |
|
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Moderatör,Co-Admin,Admin ve Diğer üyeler Perş. Mayıs 21, 2009 4:58 pm | |
| sağol canım hemen yapıyorum! | |
|
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: Moderatör,Co-Admin,Admin ve Diğer üyeler Perş. Mayıs 21, 2009 9:15 pm | |
| Üye başına kaç rep kazanıyoruz? Şimdiden alacağımız replerin pazarlığını yapalım da ileride sorun olmasın xD (Şaka tabii ki xD Üyeler size feda olsun ) | |
|
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Moderatör,Co-Admin,Admin ve Diğer üyeler Cuma Mayıs 22, 2009 1:49 pm | |
| Ohoo sen dünden razısın .. | |
|