| Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Salı Mayıs 19, 2009 4:07 pm | |
| Arkadaşlar şimdi elinizde 1 elma,2 armut ve 3 tane de ananas var.Siz ananaslardan 2 tanesini afiyetle yiyorsunuz.Daha sonra canınız elma çekiyor ve elmayı da yiyorsunuz.Şimdi elinizde 1 ananas ve 2 armut var.Siz hayatınızda hiç armut sevmediğiniz için bunları birisi ile değiştirmek istiyorsunuz.Tamda bu sırada karşınıza çok sevdiğiniz arkadaşınız Ünal çıkıyor ve buna armutları vereyim,elindeki avakadoyu da alayım diye düşünüyorsunuz.Arkadaşınıza selam verdikten sonra Ünal'a elinizdeki armutlar ile ondaki avakadoyu değiştirmeyi teklif ediyorsunuz.Ünal da teklifi kabul ediyor.Karşılığında aldığınız avakadoyu bir güzel yiyorsunuz.Akşam eve gidince anneniz size ''Kızım/Oğlum neden verdiğim armutları yemedin?'' diyor.Sizde Ünal'a vermiştim ya ben nerden çıkardı armutları yemediğimi diye düşünüyorsunuz.Tam o sırada kapının önüne atılmış olan kağıdı görüyorsunuz.Kağıtta ne yazıyor? (Bilene top veriyorum ) İpucu: Kağıdı gönderen Ünal | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Çarş. Mayıs 20, 2009 9:04 am | |
| Armutlar kötü çıktıı ?? mıı | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Çarş. Mayıs 20, 2009 1:16 pm | |
| hmmmmm...... ya düşünüyorum ama bulamıyorumm :S xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Perş. Mayıs 21, 2009 9:11 pm | |
| Arkadaşlar size bir ipucu daha veriyorum.Armudun iyisini hangi hayvan yer? xD | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Cuma Mayıs 22, 2009 1:46 pm | |
| Bilmiyorum.. Dilimin ucunda!! Ayı mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Cuma Mayıs 22, 2009 8:37 pm | |
| Evet doğru yanıtı bildin Kağıtta: -Armutların en iyilerini bana vererek beni ayı yerine koyduğun için teşekkür ederim sayın ayı arkadaşım xD | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| |
| |
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Ptsi Haz. 01, 2009 10:22 am | |
| Sport Fest 2009 ödülümü sana vermemi ister misin? Bir değeri yok ama işine yarar belki | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Ptsi Haz. 01, 2009 5:58 pm | |
| Olur ö.mden yolla | |
|
| |
ShadowZ xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 28 Nerden : Emma'nN hayata baLandıı her YerdeN Emmadan Başka? : Yok arkaDsmmm Lakap : Mr. Watson EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) Cuma Haz. 19, 2009 11:50 am | |
| valla bende dussundum dusundum bulamadım helal olsun .... | |
|
| |
| Bakalım Bilebilecek Misiniz? (Tamamen kendi yapımımdır) | |
|