| "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Salı Nis. 07, 2009 4:37 pm | |
| Bu gruba sadece türkçe konuşanlar alınacaktır!Ad:Yaş:Turkche bir kelime söyle:Türkçe! bir kelime söyle:Onay Alınmadan Kodu İmzanıza Yapıştırmayın!= "Turkce" Değil! "Türkçe" Grubu =Kodu: - Kod:
-
[font=Comic Sans Ms][b][color=blue]= "Turkche" Değil! "[/color][color=red]Türk[/color][color=blue]çe" Grubu =[/color][/b][/font][/b] [b] "ş" yerine "sh","ğ-k" yerine "q" yazmak sana hiç birşey kazandırmaz! Ya! yerine Yha yazmak,Of! yerine Ouf! yazmak sana ne kazandırır? Dilimizi Koruyalım,Türk İnsanı Olalım! "Türklükten Kaçan Cahil Sayılır" [atasözü] Atatürk. | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Salı Nis. 07, 2009 8:04 pm | |
| Ad:Ünal Yaş:18 Turkche bir kelime söyle:Hiç öyle konuşmadığım için bilemiyorum. Türkçe! bir kelime söyle:Ne mutlu Türkçe'sini seven güzel kardeşlerime Bu arada güzel bir atasözü yazmışsın.Tam grubun sloganı olabilecek bir söz desek yeridir | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Çarş. Nis. 08, 2009 3:34 pm | |
| aLındın cnm kodu imzana yapistirabilirsin! | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Çarş. Nis. 08, 2009 6:10 pm | |
| Dilini kaybeden ülkesini de kaybeder!!! | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Cuma Mayıs 01, 2009 9:54 am | |
| Evet o zaman londra ya giTsinLer! | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Paz Mayıs 17, 2009 1:26 pm | |
| Ad:hilal Yaş:13 Turkche bir kelime söyle: Shey (ama kullanmam aklıma geleni yazdım) Türkçe! bir kelime söyle:Ne mutlu Türküm Diyene!
güzel bir başlık olmuş inşallah çok istek olurda sabitlenir | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Paz Mayıs 17, 2009 2:51 pm | |
| Sağol canım neden almiyim ben Hll mi?! alındım aşkoom | |
|
| |
king_of_the_rock xXx CoXx Tatlı Yeni Üye xXx
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 31 Nerden : California Emmadan Başka? : Trabzonspor Lakap : Kantarcı :) EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 22/05/09
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! Cuma Mayıs 22, 2009 10:28 pm | |
| Arkadaşlar Turkche'yi okunuş olarak Türkçe'ye benzetenlerin buradaki bir yanlışını söylemek istiyorum.Turkche kelimesinin okunuş şekli türkçe olmaz ''tarkçı'' gibi bişey olur.Ama ingiliz aksanında nasıl onu bilemiyorum.Ben Amerikan aksanı olarak okunuşunun böyle olduğunu biliyorum.Neyse lafı daha fazla uzatmadan birliğimizi büyütme işine koyulalım.Bu amaç doğrultusunda ben de üye olmak istiyorum.
Adım:Yasin/Bill Yaş:16 Turkche bir kelime söyle: --- Türkçe bir kelime söyle: Vatan | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! C.tesi Mayıs 23, 2009 8:58 am | |
| | |
|
| |
| "Turkche" "Türkçe" leşmesinin Birliği! | |
|