- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: RocKq!RL YeteR aRtıq..! Cuma Mart 06, 2009 6:22 pm | |
| Büşra çok boş mesaj atıyorsun canım bunu önlememiz lazım.. Gerçekten kırılma ama mesaj atmak için bahaneler arıyorsun ve hiç wallpaper bölümünde konularına bakmıyorsun canım,eğer en kısa zamanda o konuların imza avatar isteklerini yerine getirmezsen bazı konular kilitlenecek haberin olsun..! ve sitede temizlik yapılınca belkide msJ sayın 600 ye düsücek!!! BİRDE D. MODSUN HİÇ MOD OLMA DAHA İYİ BEN SADECE SENİ UYARIYORUM..! Bu arada bazı konulara bakarken yaren ile kavga etmişsiniz ve 2 sayfa dolusu msJ çıkar oradan! allahm ya artık bole devam edersen seni hilal`e söyliycem,en kısa zamanda sitede temizlik olucak!
SİTEMİZDE FLOOD YASAK,BOS MSJ YASAK KAVGA YASAK!!! SEN HEPSİNİ UYGULUYORSUN !!! NASIL DÜZELECEK BU SİTE?
En son qRaLicè[LL] tarafından Perş. Nis. 16, 2009 5:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: RocKq!RL YeteR aRtıq..! C.tesi Nis. 04, 2009 11:02 am | |
| sanada iyi forumlar cnm kendini Ben Geldim bölümünde tanıtsan daha iyi olmaz mıydı? | |
|
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: RocKq!RL YeteR aRtıq..! Paz Mayıs 17, 2009 10:36 am | |
| gerekenler yapılacaktır RocKq!RL 1 uyarı aldı 3 uyarıda ban veya 2. uyarıda modluğu alınacaktır! | |
|
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: RocKq!RL YeteR aRtıq..! Paz Mayıs 17, 2009 2:53 pm | |
| Sağol canım zaten sitemize girmiyor! aman umurumda deil ROCKGİRL | |
|
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: RocKq!RL YeteR aRtıq..! Çarş. Mayıs 20, 2009 12:25 pm | |
| | |
|