| Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Paz Şub. 22, 2009 4:01 pm | |
| bRada soru soran ark.larımıza yardım edeceğim... | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Cuma Şub. 27, 2009 2:48 pm | |
| ban bnm rutbem yok hila olcak demişti | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Cuma Şub. 27, 2009 5:11 pm | |
| canım galiba seni sadece bölümde moderatör yapmış ama seni moderatör grubuna eklerse seninde olur ama bliosunki suan adminimiz siteye sık giremediğinden dolayı site bayağı pislendi. Temizlik yapmamız gerekiyor ben kendi bölümümde temizlik yapıcam... sende yap canım birde benim rütbeme bakarsan kii; resim yok =( | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] C.tesi Şub. 28, 2009 10:54 pm | |
| tm cnm | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Salı Mayıs 05, 2009 4:08 pm | |
| Başka sorularınız varsa çekinmeden söyleyin...! | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Çarş. Mayıs 06, 2009 8:52 pm | |
| Diğer üyeleri tanıyor musun?Eğer tanıyorsan siteye tekrar çağırabilir misin? | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Salı Mayıs 12, 2009 4:29 pm | |
| canım emaillerini bilsem tabikide !!! | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] C.tesi Mayıs 16, 2009 10:09 pm | |
| siteye yeni girmeye başladım site çok kirlenmiş elimden geldiğince temişlemeye çalışıyorum ! | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Paz Mayıs 17, 2009 2:55 pm | |
| Evet 1-2 tane daha mod. 1 de co-admin alsak tamam temizlik yaparız beraber sen yorulma. | |
|
| |
YoshZelick Co-Admin
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 31 Nerden : Çanakkale Emmadan Başka? : Yoshy Lakap : yoshy-zelck EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Salı Mayıs 19, 2009 11:23 am | |
| bende siteye girmeye başladım hep beraber temizleriz | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] Salı Mayıs 19, 2009 1:02 pm | |
| İyiki geldin neyse sohbet yok | |
|
| |
| Deniz`in Yardım Köşesi..! [LUTFEN KONUYU SABİTLEYİİN] | |
|