- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: resim programı yapmak istiyorum nereden indirebilirim? Salı Mayıs 19, 2009 10:57 am | |
| güzelmiş | |
|
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: resim programı yapmak istiyorum nereden indirebilirim? Salı Mayıs 19, 2009 1:00 pm | |
| ö.d ama saçma | |
|
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: resim programı yapmak istiyorum nereden indirebilirim? Salı Mayıs 19, 2009 3:50 pm | |
| Saçma değil aksine site reklamı olmuş indir.com.tr sitesinde herşeyin en iyisini bulacağını anlatmak istemişsin(Kendim yazdın dediğin için öyle dedim).Fakat indir.com.tr sitesinin reklamı yerine bizim sitenin reklamını yapsan daha iyi olurdu.Ben en iyisi böyle birkaç yazı hazırlayım,kaynak olarak da bu siteyi göstereyim.Belki bu sitede de kendi yaptığım zeka sorularını ve mantık sorularını vs. ekleyebilirim.Böyle birkaç sitenin üye sayısını baya arttırmıştım.Bu konulara çok fazla ilgi oluyor.Neyse konudan baya saptım.Güzel yazı olmuş ama bizim siteye yakışmamış | |
|
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: resim programı yapmak istiyorum nereden indirebilirim? Çarş. Mayıs 20, 2009 9:00 am | |
| | |
|
emm[a]rzu xXx CoXx Tatlı Yeni Üye xXx
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 30 Nerden : istanbul'b.çkmece Emmadan Başka? : Kristen Stewart Lakap : Çilek-neden bilmiorum- EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 20/06/09
| Konu: Geri: resim programı yapmak istiyorum nereden indirebilirim? Salı Tem. 28, 2009 8:41 pm | |
| Güzelmiş sağol | |
|
- Ch!qLeT - Co-Admin
| Konu: Geri: resim programı yapmak istiyorum nereden indirebilirim? Salı Tem. 28, 2009 9:35 pm | |
| | |
|