ZeaveaL xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Nerden : evden xd Emmadan Başka? : gülçin ergül,avril lavigne,sagopa kajmer Lakap : şirine EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: AŞK VE GURUR Cuma Ekim 24, 2008 10:08 pm | |
| Nereden bilecektin seni sevdiğimi Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce gecelerce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı..
AHMET SELÇUK İLKAN | |
|
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: AŞK VE GURUR Cuma Ekim 24, 2008 10:10 pm | |
| cok gzl cnm tesekkur ederm sana | |
|
---AvRiL--- xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nerden : istanbul Emmadan Başka? : aşşkımmm avrill Lakap : HayLeY EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: AŞK VE GURUR Cuma Ekim 24, 2008 10:19 pm | |
| buuda çokk gzll tskkurlerr | |
|
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: AŞK VE GURUR Cuma Ekim 24, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
EmmaWatson xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 29 Nerden : Kastamonu Emmadan Başka? : Beren Saat Emma Kadar Olmasada Lakap : Brk EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: AŞK VE GURUR Paz Tem. 26, 2009 7:40 am | |
| | |
|