ZeaveaL xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Nerden : evden xd Emmadan Başka? : gülçin ergül,avril lavigne,sagopa kajmer Lakap : şirine EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: ARARIM SENİ Cuma Ekim 24, 2008 10:07 pm | |
| Akşam erken çöker yalnızlığıma Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni
Gözyaşlarım kurur yanaklarımda Hüzünlü bir ıslık dudaklarımda Sigaram sabahlar parmaklarımda Nefes nefes çeker ararım seni
Gölgen düşer sanki hep yollarıma Adım adım yürür izlerim seni Bir çılgın özleyiş girer kanıma Yudum yudum içer ararım seni...
AHMET SELÇUK İLKAN | |
|
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: ARARIM SENİ Cuma Ekim 24, 2008 10:11 pm | |
| cok gzl cnm tesekkur ederm sana | |
|
---AvRiL--- xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nerden : istanbul Emmadan Başka? : aşşkımmm avrill Lakap : HayLeY EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: ARARIM SENİ Cuma Ekim 24, 2008 10:18 pm | |
| | |
|
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: ARARIM SENİ Cuma Ekim 24, 2008 10:19 pm | |
| ayy andnn cnm cıktı cvp verjm diye | |
|
EmmaWatson xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 29 Nerden : Kastamonu Emmadan Başka? : Beren Saat Emma Kadar Olmasada Lakap : Brk EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: ARARIM SENİ Paz Tem. 26, 2009 7:38 am | |
| | |
|