| Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Salı Ekim 07, 2008 4:20 pm | |
| [quote author=мєŁєžряєиѕєѕ link=topic=74737.msg921211#msg921211 date=1214833872] alıntıdır.. süper anlatıyo bn onun sayesinde öğrendim :gozkırpma[/quote] | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Perş. Ekim 16, 2008 4:46 pm | |
| bölümün modu değilimki ben canım ama konuyu silip baska bir yere acsan süper olur | |
|
| |
---AvRiL--- xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nerden : istanbul Emmadan Başka? : aşşkımmm avrill Lakap : HayLeY EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] C.tesi Ekim 18, 2008 8:18 pm | |
| saol cnm yyha nasıol yapıosn yha mukemmel bir kızsın sen yha her syn 4 4lükk | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Paz Ekim 19, 2008 2:10 pm | |
| t.e. cnm da bole bi yazıya grk yoktu | |
|
| |
Elcin* xXx CoXx Tatlı Yeni Üye xXx
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Kavacık Emmadan Başka? : Eren :-) Lakap : ...... EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 20/10/08
| |
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Ptsi Ekim 20, 2008 6:47 pm | |
| | |
|
| |
ZeaveaL xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Nerden : evden xd Emmadan Başka? : gülçin ergül,avril lavigne,sagopa kajmer Lakap : şirine EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 24/10/08
| |
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Cuma Ekim 31, 2008 6:17 pm | |
| ok ta seni kasttmdmm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Nerden : evden xd Emmadan Başka? : gülçin ergül,avril lavigne,sagopa kajmer Lakap : şirine EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] C.tesi Kas. 01, 2008 8:42 pm | |
| - RocKq!RL demiş ki:
- aaaaaaaaaaa çoık sasırdm sonunda anlamıısnn
Biraz Terbiyeli OL | |
|
| |
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] C.tesi Kas. 01, 2008 8:51 pm | |
| - RocKq!RL demiş ki:
- bn terbiyeliym sorunumu ibldriyorm gerekli mod bunu yapmalı tmmı
benle dalga geçiyosun neyse gereksiz konu yüzünden kavga etmicem daha doğrusu polemiğe girmicem | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] C.tesi Kas. 01, 2008 8:59 pm | |
| bns senin nerele dalga gectm polimiye girmiycksen nedn laf sokmaya calısıoyosun | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Cuma Kas. 14, 2008 5:04 pm | |
| | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Paz Kas. 16, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] Paz Ağus. 30, 2009 11:44 am | |
| BUSRA YETTI APTAL SALAK SEY... BITKIM SENDEN SIKAYET EDIYORUM SENI | |
|
| |
| Photoshopta İmza Yapımı [ Süper Anlatım ] | |
|