| 10 sayfalık Topic! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
YoshZelick Co-Admin
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 31 Nerden : Çanakkale Emmadan Başka? : Yoshy Lakap : yoshy-zelck EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: 10 sayfalık Topic! Salı Eyl. 02, 2008 8:27 pm | |
| Burada Sayfa 10 olana kadar sohbet edceğiz! msjıyla 10 uncu sayfa açılan üyeye 10 rep verilecektir! adminlerimiz verecek tabikide | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Perş. Eyl. 04, 2008 12:05 pm | |
| evet vericem meraba nasılsınız! | |
|
| |
Ne$l! xXx CoXx Tatlı Gelişen Üye xXx
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 31 Nerden : ankara Emmadan Başka? : Cemomm Lakap : Cemre-J! K!Z N£SL!H@N EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Perş. Eyl. 04, 2008 1:58 pm | |
| iyiz işte siz | |
|
| |
RocKq!RL Moderatör
Mesaj Sayısı : 697 Yaş : 30 Nerden : awril olduğu yerdn Emmadan Başka? : ölümüne awril and hilary Lakap : çıtır rockçıı yhanii kısknn maynn tatlm EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Cuma Eyl. 12, 2008 8:56 pm | |
| bnn im yyha sz bu arda flood var mı | |
|
| |
unal_emma xXx CoXx Tatlı Zeki Üye xXx
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Cuma Nis. 03, 2009 11:01 pm | |
| RocKq!RL yazdıklarını anlamak için Türkçe ve İngilizce'den başka bir dil daha mı bilmek gerekiyor?Türkçe'yi katletmeden mesaj yazmayı dene,ileride çok faydasını görürsün.Neyse burada senin yazının eleştirmek bana düşmez.Nasılsınız arkadaşlar?Ben Ünal,sizlerin adlarını öğrenebilir miyim? | |
|
| |
- Ch!qLeT - Co-Admin
Mesaj Sayısı : 617 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Miley Cyrus Lakap : Deno EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Salı Nis. 07, 2009 4:25 pm | |
| Evet cok uyarıyoruz en sonunda düzeltme yetkimizi kullanıp düzeltiyoruz Türkçe olması lazm aslında ama yha kelimesi bize birşey kazandırmıyor! Mrb!! ben Deniz Ünalcm.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Emmadan Başka? : Olamaz Lakap : Cesur Yürek EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Güzel ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/04/09
| |
| |
EmmyHll Site Admini!
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 28 Nerden : Edirne Emmadan Başka? : Eren :D Lakap : Roycold EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Paz Mayıs 17, 2009 1:54 pm | |
| evet türkiye hakkında çok güzel konuştu ya ben uzun zamandır girmiyordum bu yüzden bu topic bi 5 sayfa falan olmuştur sanıyordum :S | |
|
| |
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Paz Mayıs 17, 2009 6:51 pm | |
| Bende sitede birkaç kişi daha olsa bu topic 10 sayfa olur diye düşünüyordum Ama hayla o birkaç kişi siteye girmiş değil.Birazcık üye toplamak gerekiyor | |
|
| |
EmmyHll Site Admini!
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Ptsi Mayıs 18, 2009 10:34 pm | |
| elimden geldiğince üye toplamaya çalışıyorum ama kendi kardeşim bile girmeyince diğerlerinden hepten umudu kestim :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Salı Mayıs 19, 2009 1:03 am | |
| O zaman ben çalışmaya başlasam iyi olacak xD Fakat bana da fazla umut bağlamayın.Sonuç olarak birilerini başka bir siteye çekmek kolay olmuyor.Senin verdiğin örnek gibi ''insanın kardeşi bile siteye girmek istemiyorsa daha ne olsun '' (Tırnak işaretine aldığım yerler önemli) | |
|
| |
EmmaWatson xXx CoXx Tatlı Uçan Üye xXx
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 29 Nerden : Kastamonu Emmadan Başka? : Beren Saat Emma Kadar Olmasada Lakap : Brk EmmaRep : Sitemiz Nasıl! : Süper! ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: 10 sayfalık Topic! Paz Tem. 26, 2009 9:36 pm | |
| Evet haklısınız...Bu aralar sitede kimse online değil... Sizce? | |
|
| |
| 10 sayfalık Topic! | |
|